1000 ml DÚS

A Szigetközi Friss Vizet a Natura2000 minősítés alá tartozó Fekete-erdő forrásaiból nyerik, amely Európa egyik legvédettebb természeti területe. Kristálytiszta természetes víz, amihez semmit nem adunk hozzá és amiből semmit nem veszünk el.

Díjnyertes vizünk enyhén szénsavas, természetesen alacsony ásványi anyagtartalommal. Összetétele és minősége kiválóan alkalmassá teszi a gasztronómiában való alkalmazásra.

Kiszerelés: A víz rekeszes kiszerelése 12 palack / rekesz.

A logóban látható gólya motívum a Szigetköz védett és különleges vízi madár élővilágára reflektál, a tiszta megjelenés pedig a márka minőségét és eleganciáját hangsúlyozza.
Csak kiváló minőségű üveg palackokat használunk. A palackok, címkék, kupakok és kartoncsomagolás 100% -ban újrahasznosítható
A vizet nem kezeljük, palackozása természetes formájában történik, a folyamat során a legmagasabb minőségi előírások betartásával.

A terméket minden esetben visszaváltható üveggel tudja megvásárolni. A kiürült üvegeket a következő vásárlás alkalmával kollégáinknak visszaadhatja, melyről egy átvételi elismervény kerül kiállításra. Az ezen szereplő palackok értékét a következő vásárláskor írjuk jóvá. A fenntarthatóság és környezetvédelem jegyében munkálkodunk.

Kiszállítás: Házhoz szállítás vállalunk Budapest egész területén valamint Budaörs, Solymár, Dunakeszi, Budakeszi, Nagykovácsi, Budakalász, Üröm, Diósd, Érd, Törökbálint településeken.