500 ml CSENDES

A Szigetközi Friss Víz 7,7 pH-értékkel és a kivételesen alacsony ásványianyag tartalommal rendelkezik nehézfémek, ásványok vagy szilícium-dioxid nélkül. Kiegyensúlyozott ízvilága miatt forrásvízünk tökéletes választás a gasztronómia szereplői számára

Kiszerelés: A víz rekeszes kiszerelése 20 palack / rekesz.

A logóban látható gólya motívum a Szigetköz védett és különleges vízi madár élővilágára reflektál, a tiszta megjelenés pedig a márka minőségét és eleganciáját hangsúlyozza.
Csak kiváló minőségű üveg palackokat használunk. A palackok, címkék, kupakok és kartoncsomagolás 100% -ban újrahasznosítható
A vizet nem kezeljük, palackozása természetes formájában történik, a folyamat során a legmagasabb minőségi előírások betartásával.

A terméket minden esetben visszaváltható üveggel tudja megvásárolni. A kiürült üvegeket a következő vásárlás alkalmával kollégáinknak visszaadhatja, melyről egy átvételi elismervény kerül kiállításra. Az ezen szereplő palackok értékét a következő vásárláskor írjuk jóvá. A fenntarthatóság és környezetvédelem jegyében munkálkodunk.

Kiszállítás: Házhoz szállítás vállalunk Budapest egész területén valamint Budaörs, Solymár, Dunakeszi, Budakeszi, Nagykovácsi, Budakalász, Üröm, Diósd, Érd, Törökbálint településeken.